dimarts, 29 de març del 2011

INFORMACIÓ IMPORTANT FESTA CULTURES DEL MON



!!!!!!!!!!!!!NECESITAM DE LA VOSTRA COL.LABORACIÓ!!!!!!!!!!!


ILLES BALEARS, SALAMANCA, ITALIA, POLÒNIA, UKRANIA, HOLANDA, VALÈNCIA, URUGUAY, ARGENTINA, INGLATERRA, COLOMBIA, VENEÇUELA, CUBA, MÈXIC, NORUEGA, BRASIL, JAPÓ, CANADÀ, IRLANDA, REPÚBLICA CHECA, RÚSIA, CATALUNYA, MAURITÀNIA, ASTÚRIES, PAÍS VASC,... TOTES AQUESTES NACIONALITATS I COMUNITATS AUTÒNOMES FORMEN PART DE LA NOSTRA ESCOLA... QUINA DIVERSITAT COMPARTINT ESPAI CADA DIA!!!

Pero... avui hem fet un recompte dels stands que tenim apuntats i són molt pocs, l'escola ha crescut i tenim menys col·laboració.
La veritat és que la festa s'hauria de mantenir cada any, no us sembla? l'any passat va ser genial, varem gaudir molt i va ser molt rica en general, els nins ho passaren "pipa". Necessitam de la col·laboració de les famílies per a que sigui una realitat. De moment, molta gent ens ha dit que vendrà a gaudir de la festa, pero si no comptam amb els stands suficients, no podem oferir una gran festa com la de l'any passat, i seria una llàstima.

Desde l'Apima us animam novament a participar i apuntar-vos. Estam cada dia de 9'00h a 9'30h a l'oficina. Compateix la teva cultura! Participa!