divendres, 25 de febrer del 2011

ACTIVITATS AMB LES FAMÍLIES DEL MES DE GENER I FEBRER

A l’aula dels indis Hopis tenim uns pares molt col•laboradors i polifacètics, així que durant aquests dos mesos hem gaudit d’una sèrie de tallers gràcies a les famílies.
El papà de n’Itziar, ens vingué a explicar quina és la seva tasca com a pilot i a més ens ensenyar a fer un petit avió de paper.
La mamà de n’Izan, vingué a ensenyar-nos anglès, va fer una activitat per anomenar les diferents parts del cos i ens cantà una cançó, per moure el nostre cos.
La mamà d’en Mario, a més de fer-nos una coca boníssima, ens explicà la seva tasca com infermera, i ens ensenyar a posar-nos una bena, a curar-nos amb suero fisiològic i a fer-nos un massatget.
El papà i la mamà de na Neus vingueren a presentar-nos al nou membre de la família, na Paula, i vérem com la panxa de la seva mamà ja era més petita perquè havia sortit el bebè.
El papà i la mamà de na Leire, també vingueren a fer-nos un taller a l’aula; un potet amb un animal i purpurina. A més de passar-nos-ho molt bé i agradar-nos l’activitat, el seu papà ens ensenyà el seu uniforme de bomber. Ah! I ens deixà provar el casc.



MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA COL•LABORACIÓ.