divendres, 9 d’abril del 2010

CE URBANITZACIONS I FISIOMEDIA MANACOR

DSC02498Sóc Rubén ( futbol ), adjunt remeto fotos de l'Activitat que realitzem amb el FISIOMEDIA MANACOR, equip que milita en la Divisió de Plata de Futbol Sala i que ha estat campió de lliga, i que amb un poc de sort ascendiran a la màxima categoria de futbol sala nacional.
El dia 26/03/2010 ens van convidar a veure un partit de lliga enfront del UMA ANTEQUERA,diversos nens i els seus pares al costat de tecnics del Club assistim a l'esdeveniment i la veritat, no ens van defraudar, vam veure un autèntic recital de Futbol Sala i un ambient impressionant, la veritat, ens va encantar, després ens van deixar accedir a la pista i fer fotos al costat dels jugadors a partir d'aquest moment són Idols dels xavals.
Dues setmanes més tard, diversos jugadors d'aquest equipap que vam veure jugar,ens van brindar l'oportunitat de ser mestres dels nois per un dia, i si el partit ens va agradar, l'entreno va ser espectacular.
Aquí van fotos de l'activitat, i com President del Urbanitzacions C.D., agraeixo la col·laboració a tots els membres del FISIOMEDIA MANACOR, especialment a TIRADO ( director tècnic ), a TATO ( entrenador ) i als jugadors JOAN,PAULINHO I JUNIOR.
Rubén Oliva