divendres, 26 de març del 2010

El CE URBANITZACIONS SE SITUA QUART DESPRÉS ATROPELLAR (4-2) AL MONTESION

IMG_8114
El Club Esportiu Urbanitzacions, es va situar quart de la Lliga de Fútbol Sala Pre-Benjamin, al golejar (4-2), al Montesión en el encontre ajornat que és va disputar ahir.
En el camp del Urbanitzacions, els homos de Isidro i Angel Cruz, van aconseguir una treballada victòria (4-2) davant el Montesion. El Urbanitzacions va obrir el marcador amb un gol de Tiziano i tot seguir va ficar un altre gol Bruno (2-0) el Montesión va ficar 2-1 el equip del Montesion va mostrar ser un equip mes feble que el nostre.
Després de la represa ELS TIGRES de Urbanitzacions van despertar i en tant sols 5 minuts DEVASTADORS i en un gran partit de FACUN “FORLAN”, varen sentenciar el partit al Urbanitzacions.
GRANDISSIM PARTIT
I avui 26 de març partit en el cim contra Sant Vicent de Paul, si es guanya ens colocam tercers en la clasificación.