dimarts, 25 de novembre del 2008

FESTA INFANTILS DE DIMONIS


Aquest divendres hi ha una festa molt intersante per als nens, sobretot per als nens. En Mancor de la Vall, la asiciación ARRELS DE LA VALL, celebra aquest cap de setmana la VI FIRA DE L'ESCLATA-SANG I DE LA MUNTANYA. El divendres fan una festa infantil:

- 17.30h. Mil i una maneres de matar mosques; jugant feim instruments. Taller d'instruments populars. A càrrec de Miquel Tugores.
- 18:30h. TOTO EL CIENTÍFIC BOIG I LA SEVA AJUDANT TANA. En Toto és un cientific que, acompanyat de la seva ajudant Tana, viatja pel món cercant els invents més ridículs i divertits, però cada vegada que és topen amb un grup de nins no hi res per fer més... s'aturen, buiden els seus tres baguts màgics i comencen a explicar contes i a jugar amb ells.
- 19:30h. L'HOMENET I EL DESPISTAT. Divertiment amb balls i danses per a tots els nins. Després a la nit se celebrés el següent per a tots els públics: - 20:30h TROBADA DE BÈSTIES, de foc de Mallorca organitzada per la colla de la Bèstia de Foc, la Deessa Boscana de Mancor de la Vall.
- 21:00h TORRADA DE LLOM AMB ESCLATA-SANGS, per a tothom a la zona escènica de la NIT DE FOC, podeu comprar el tiquet allà mateix.
- 22:00 CORREFOC, de bèsties al carrer Massanella fins a la zona de la Nit de Foc.
- 23:00h La Colla de Dimonis d'Arrels de Mancor de la Vall presenta CORREDIMONI