diumenge, 12 d’octubre del 2008

ACTUACIONS 12 D'OCTUBRE FIRA TEATRE INFANTIL I JUVENIL DE VILAFRANCA DE BONANY



OBRA: Una educació mancada.
COMPANYA: ESTUDI ZERO. Òpera còmica Mallorca

LLOC: Teatre Municipal de Vilafranca.
HORARI: 11.00 H.
PREU: 8 euros.
DURADA: 50 Minuts.


La història és simple i ingènua: Dos joves cosins s’acaben de casar, Helène de la Cereria i Gontran del Boscmassís; després de la cerimònia i del dinar de noces, arriben a la seva nova llar; un cop tots sols no saben com comportarse per a consumar el matrimoni.



Opereta en un acte i nou escenes per a dues sopranos i un baix buffo.





OBRA: Pedra a pedra.
COMPANYA: TEATRE DE L’HOME DIBUIXAT. Teatre País Valencià
LLOC: Ca ses Monges.
HORARI: Ales 11.00 h. i a la 13.30 h.
PREU: 6 euros
DURADA: 30 minuts.
Per a tots els publics des de 3 anys.
Un dia, caminant descalç per la platja, vaig comprovar que la terra està plena de pedres. He començat a classificar-les i guardar-les com un preat tresor. Si mires el que hi ha en elles, pots veure alguna cosa més que una simple pedra.
Una proposta per a despertar la imaginació del xiquets i xiquetes a través dels objectes inanimats.





OBRA: N'Alcover i les tres penyores.
COMPANYS: CONTARELLES. Teatre Mallorca
LLOC: Carpa TOT A PUNT
HORARI: 12.00 h.
PREU: 7 EUROS.
DURADA: 50 Minuts.
Per tots els publics. A partir dels 7 anys.
Antoni Maria Alcover, una vida de rondalla És la història, en forma de rondalla, de la vida d’un jove manacorí. Un al.lot deixondit i barrut, que no va de feina, diu son pare. Un jove amb un caparrinet privilegiat que si li donassin l’oportunitat de llegir, estudiar, de fer-se amb gent culta podria aconseguir el que es proposàs. Al llarg de la seva vida el Bon Jesús el posa a prova: ha d’aconseguir 3 penyores per poder fer realitat la seva gran curolla.





OBRA: S'ha acabat?
COMPANYA: CÒMICA. Contes Eivissa
LLOC: Plaça Major
HORARI: 12.00 h.
PREU: De franc
DURADA: 50 minuts.
Per a tots els publics

Però, com! Ja s’ha acabat? Però si començava a les... Si això es el que us ha passat tranquils, que
en Toni sempre té aquest problema. En Toni es escombriaire, i sempre li toca anar a ses festes quan ja han acabat: després de s’espectacle, des concert, quan sa gent normal dorm,... Però això S’HA ACABAT! Avui en Toni no arribarà tard. Ell i es seu carro venen carregats d’històries reciclades, idees per un món més net, jocs per mantenir entre tots un poble més agradable...



OBRA: Els viatger del Gran Pepot.
COMPANYA: GRAN PEPOT. Màgia i malabars Menorca
LLOC: Plaça major.
HORARI: 13.00 h.
PREU: De franc
DURADA: 55 minuts.
Per a tots els publics

Els viatges del Gran Pepot Us en recordeu de l’entranyable personatge del tiet que sempre està viatjant pel món, per arribar a casa de tant en tant, portant alegria, regals i moltes històries
i aventures per contar? Al Gran Pepot li agrada molt viatjar (porta molts anys fent-ho), ha estat als cinc continents, i allà on ha arribat sempre ha fet bons amics, alguns d’ells, li han ensenyat uns increïbles jocs de màgia, equilibris, malabars...





OBRA: La Sireneta.
COMPANYA: ASSAJI DANSA. Dansa Mallorca
LLOC: Carpa TOT A PUNT
HORARI: 17.30 h.
PREU: 7 euros
DURADA: 55 minuts.
Per a tots els publics
Espectacle de dansa per a grans i petits basat en el conte original de H. C. Andersen “Al fons més fons de la mar, en la brillantor blava de l’aigua que és tan pura com el cristall, una sirena trista i pensativa només vol el món d’allà dalt”



OBRA: Cucorba.
COMPANYA: CUCORBA. Animació Mallorca
LLOC: Plaça Major
HORARI: 18.30 h.
PREU: De franc.
DURADA: 60 minuts.
Per a tots els publics

Una nova proposta de joc, disfressada de cançons, de danses, de pallassos esburbats i de nins i nines compartint el plaer de la festa. Una aplec de les millors cançons populars, aquelles que han sobreviscut al rovell dels anys i a l’escomesa ferotge de les noves tecnologies.







OBRA: Pienso mesa digo silla.
COMPANYA: PRODUCCIONES VIRIDIANA. Actors i Titelles Aragó
LLOC: Carpa de la Vila.
HORARI: 18.30 h.
PREU: 7 euros.
DURADA: 60 minuts
Per a tots els publics a partir dels 4 anys.
ESPECTACLE EN CASTELLÀ

“Partimos de una historia tradicional: el cómico Teodorico y su ayudante Dormilona quieren contarnos el cuento de la princesa Turquesa y su prometido, el príncipe sin memoria; una historia muy bonita y con final feliz. Pero entonces, de manera inesperada, aparecerá en escena la malvada bruja Ortigosa. A partir de ahí los niños deberán ayudar a los cómicos a construir de nuevo la historia. El príncipe y la princesa reclamarán constantemente su ayuda para solucionar los conjuros y maldades de la bruja. Canciones, trabalenguas, adivinanzas, poemas y títeres para los más pequeños.”




OBRA: El geperut de Notre-Dame
COMPANYA: ZUM-ZUM TEATRE. Teatre musical Catalunya
LLOC: Teatre Municipal.
HORARI: 19.30 h.
PREU: 8 euros
DURADA: 60 minuts.
Per a tots els publics
Un espectacle que obri les portes al romanticisme, a l’amor, a l’emoció, al mite de la bella i la bèstia, al soroll de les campanes i als comediants. I per fer-ho hem barrejat les paraules amb la música, fent de Quasimodo un “Star” del Music-hall, hem jugat el teatre dins el teatre buscant la complicitat amb el públic. I tot per explicar; la història d’un home monstruós? O la història d’un monstre humà?… al final com deia SAINT-EXUPÉRY no es veu bé si no amb el cor, lo essencial és invisible als ulls.

La bellesa és a l’interior!






OBRA: La Faula de la Guineu.
COMPANYA: TITIRITEROS DE BINÉFAR. Actors i titelles Aragó
LLOC: Carpa TOT A PUNT
HORARI: 20.30 H.
PREU: 7 Euros.
DURADA: 55 minuts.
Per a tots els publics

Una reflexió sobre la relació de l’home amb la natura. Las conegudes faules en les que apareix l’astuta rabosa com protagonista, ens serveixen d’excusa per a plantejar aquesta metàfora sobre la relació de l’home amb la natura. Hem anat tan enllà, buscant la bellesa plàstica, la força evocadora de les imatges i la seva combinació amb efectes sonors i música que ens hem quedat sense text.
Dit d’una altra forma: el que parla són la música i les imatges.








OBRA: Dia'n Swing.
COMPANYA: GAAC. Cercavila d’animació musical
Catalunya
LLOC: Itinerari.
HORARI: 20.30 h.
PREU: De franc
DURADA: 60 minuts.
Per a tots el publics.

Amb un 2 CV “tunejat” dotat amb 2000 W de so i “sonat” amb cinc músics de primeríssima qualitat viureu un passacarrers que convida a ballar amb l’animació de Roger Canals i amb una instrumentació típica del dixieland de Nova Orleans.




OBRA: Homenatge a l'artista desconegut.
COMPANYA: GUILLEM SANSÓ. Música Teatre Mallorca
LLOC: Bar S'estanc Vell
HORARI: 23.00 h.
PREU: De franc
DURADA: 60 minuts
Per a tots els públics. Ideal per als joves.

Homenatge a l’artista desconegut és quelcom entre teatre de monòleg i música de cantautor, tot barrejat de manera que en sorgeix un espectacle diferent de la resta, innovador i ple de joc escènic. Guillem Sansó conjuga la melodia d’unes lletres plenes de sensibilitat amb la paraula i el pensament, amb l’actitud enfront de la vida, a cops més melancòlica, a cops amb la dosi d’humor que ens cal per encarar la vida.


OBRA: MiratJazz.
COMPANYA: GAAC. Jazz Catalunya
LLOC: Bar S'estanc Vell.
HORARI: 24.00 h.
PREU: De franc.
DURADA: 60 minuts.
Per a tots els públics, ideal per als joves

MiratJazz és una banda de música New Orleans nascuda a Barcelona a finals de 2003 que amb el seu estil propi, i amb els instruments típics de l’època recreen l’ambient dels concerts de la ciutat del Mississipí a principis del segle XX. Temes dels Hot Five i Hot Seven de Louis Armstrong, o
de la Original Dixieland Jazz Band, així com les grans joies del New Orleans, i del Dixieland com el Tiger Rag o el When The Saints omplen el repertori de MiratJazz, assegurant una vetllada agradable i divertida.